Новини
Под патронажа на Ирена Соколова бе открит "Перник Оупън" по таекуон-до
09.11.2019
бластният управител Ирена Соколова откри първият турнир под формат "ПЕРНИК ОУПЪН" по таекуон-до за деца, юноши и девойки в дисциплината спаринг. 
Състезанието под мотото "Среща на приятели за един по-добър свят и един по-добър Перник" преминава под патронажа на губернатора с главното организаторство на Спортен клуб "Калоян Ладимекс". 
Ирена Соколова приветства и поздрави домакините, състезателите, треньорите и съдиите за доброто техническо, материално и логистично осигуряване и обезпечаване, позволяващо Перник да бъде домакин на престижна надпревара от висок ранг. Тя заяви, че спортът изгражда и балансира силата с търпението, тялото и духа, желанието и стремежа към победа с морала.
Тя благодари специално и на родителите на участниците, които са доказали, че подкрепят спортните потребности на своите деца за изграждането на самочувствието, увереността и мотивираността им. 
В състезанието, което се провежда традиционно, но за първа година под формата на открито първенство, ще се включат 185 участници таекуондисти от 18 спортни клуба от цялата страна, а също и състезатели от Охрид, Северна Македония. Те ще бъдат разпределени в пет възрастови групи: деца 8-9 години, 10-11 години, 12-13 години момчета и момичета, юноши и девойки младша възраст 14-15 години и юноши и девойки старша възраст 16-17 години.
Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия